Friss autó és motor hírek

Előreláthatóan július 31-ig még zárva lesz a Letenye-Gorican közúti határátkelőhely a Mura-híd felújítása miatt, a rendőrség ezért kerülőutat vagy hétköznapi utazási időpontot javasol az Adriai-tengerre igyekvőknek.
2019. június 20., csütörtök
Autóhírek.hu
Egy motorkerékpár ütközött össze egy személygépkocsival.
2019. június 20., csütörtök
Autóhírek.hu
Csúnyán megbukott a kóla új íze 1985-ben, de egy népszerű sorozat miatt most újra van esélye a sikerre a New Coke-nak.
2019. június 20., csütörtök
Vezess
Kép a Bemutatkozott a Kia új kompakt crossovere, a Seltos című hírhez.
A korábbi ígéreteknek megfelelően a Kia bemutatta vadonatúj kompakt crossoverét, a terepjárós kinézetű Seltost. A modellről már több ízben olvashattak az Autó Pulton is; legutóbb például azt írtuk, hogy nem igazán értjük, a Kia miért készül egy héten belül két új crossovert is bemutatni (a másik a Ceed gólyalábra állított változata, az egy hét múlva debütáló XCeed).
2019. június 20., csütörtök
Autópult.hu
Már akár álló helyzetben is szédületes csapatást lehet rendezni a Teslákban, hiszen az új frissítéssel már videójátékok is elérhetőek a fedélzeten.
2019. június 20., csütörtök
Vezess
Kép a Személyenként 10 lóerő – a Renault egy új, hétüléses kis crossovert mutatott be című hírhez.
A Renault nem szívbajos: derült égből villámcsapásént egy olyan hétüléses, mindössze 4 méter hosszú crossovert mutatott be, aminek meghajtásáról a franciák saját kategóriájában is igencsak vérszegénynek nevezhető, 1-literes, háromhengeres szívó benzinmotorja dolgozik. Ne ijedjenek meg, Európában nem lesz elérhető az új Triber: csak az indiai piac kiváltsága, amit bánunk is, meg nem is.
2019. június 20., csütörtök
Autópult.hu
Az Astronomia Sky annyira extravagáns, futurisztikus és egyben steampunk, hogy nem nagyon jutunk szóhoz. Cserébe mondjuk a pontos időt nem túl egyszerű leolvasni róla.
2019. június 20., csütörtök
Vezess
A Google önvezető kutatásából kinőtt vállalatnak nem a Renault-Nissan az első partnere, de messze a legerősebb.
2019. június 20., csütörtök
Totalcar
Kép a Mercedes-AMG GT: a Hungaroringen vezettük a Nürburgring leggyorsabb négyajtósát című hírhez.
Mercedes-Benz és AMG – két vállalat, akiket nem kell bemutatni. Közös munkájuk eredménye rávilágít arra, hogy egy testes luxusautónak sem kell teljesen tohonyának lennie, miközben az Affalterbach-ban (az AMG főhadiszállásán) készülő sportautók messze földről híresek. Most pedig a két kategória összeolvad a négyajtós GT bemutatkozásával, amely a két világ legjobbját ötvözi, méghozzá úgy, hogy jelenleg például nem létezik a Nürburgring-Nordschleifén gyorsabb négyajtós modell nála. Ezt pedig igazolta is a típus a Hungaroringen.
2019. június 20., csütörtök
Autópult.hu
Kép a A Ford, ami Ferrarikat reggelizik: 760 lóerős az új Mustang Shelby GT500 című hírhez.
Miközben az európai autógyártók megszakadnak a kis, 3-/4-hengeres motorok károsanyag-kibocsátásának csökkentésében, az amerikaiak röhögnek a markukban és sorra jelentik be egymásra licitáló, brutális V8-as benzintemetőiket. Persze nekünk, autómániásoknak ez maga a mennyország, így a Shelby friss csúcsmodelljéről is örömmel számolunk be.
2019. június 20., csütörtök
Autópult.hu

Oldalak

Nap képe

Napi vicc

Móricka hazajön a színjátszó szakkörből, és lelkesen meséli az apjának:
- Apa, képzeld az iskolai színdarabban én kaptam meg a házasember szerepét.
- Akkor menj vissza fiam, és kérj egy olyan szerepet, amihez szöveg is van!