Friss autó és motor hírek

A Hertz Global Holdings, a világ egyik legrégebbi autókölcsönzője, 100 ezer elektromos autót rendel a Tesla cégtől. The post 100 ezer Teslát rendelt az egyik nagy autókölcsönző first appeared on Vezess.
2021. október 25., hétfő
Vezess
Kép a Bentley-nek is lehet keresztbe kenni című hírhez.
Elegáns holmi ugyan a Bentley Continental GT Speed, de keresztbe menni úrként is lehet.
2021. október 25., hétfő
Totalcar
Az akkumulátorokkal telepakolt hasú 4-es BMW-t novemberben kezdik forgalmazni.
2021. október 25., hétfő
Totalcar
Kép a Porsche Macan (2021) menetpróba – A divat, a stílus és a technika találkozása című hírhez.
A Porsche sosem félt az újtól, a folytonos technokrata offenzíva és a prémium szegmens műfajának magas színvonalú űzése a zuffenhauseniek vérében van. Patinás sportmárkaként nem voltak rest megmutatni a világnak, hogy a legendás Porsche DNS átörökíthető a korunk divatját meghatározó crossoverekre, SUK-kra, ráadásul mindezt a kompakt szegmensben a Macan nagy sikerrel teszi. Még utoljára nagyot szólva újult meg és mutatkozott be Varsóban a következő generációtól kizárólag elektromosan kapható modell.
2021. október 25., hétfő
Autópult.hu
A Red Bull szerint tíz futamgyőzelemmel meg lehet nyerni az idei világbajnokságot, azaz már csak kettő hiányzik Max Verstappennek. The post F1: Két győzelem kell még, és bajnok a Red Bull first appeared on Vezess.
2021. október 25., hétfő
Vezess
Ami nincs, az nem is tud elromlani: a mondás igazságát nehéz megkérdőjelezni, de a hibrid autók azt bizonyítják, hogy érdemes a hajtásláncot villamos géppel és hibridakkumulátorral fejlettebbé tenni. A fogyasztáson túl a szervizköltségek is csökkenhetnek. The post Mennyire kockázatos a hibrid autó? first appeared on Vezess.
2021. október 25., hétfő
Vezess
Több ponton is változhat a KRESZ hamarosan Olaszországban. Többek között azt tervezik, hogy teljesen betiltják a dohányzást az autóban. The post Itt az első EU-s ország, ahol betilthatják a dohányzást az autóban first appeared on Vezess.
2021. október 25., hétfő
Vezess
Kép a 30 évesen is új még ez az ezüst Honda CR-X című hírhez.
Boyracer kezek nem érinthették, rozsda sosem látta: ez a CR-X egy igazi túlélő.
2021. október 25., hétfő
Totalcar
Az amerikai légierő különleges, a megszokott konstrukcióktól eltérő repülőkkel is kísérletezett a II. világháború alatt. The post Ezt a kísérleti amerikai repülőt joggal nézték UFO-nak az emberek first appeared on Vezess.
2021. október 25., hétfő
Vezess
Mindössze 10 darabot készítettek belőle, mindegyiket méregdrágán kínálják. The post 6 évig készült ez a luxusóra first appeared on Vezess.
2021. október 25., hétfő
Vezess

Oldalak

Nap képe

Napi vicc

Móricka hazajön a színjátszó szakkörből, és lelkesen meséli az apjának:
- Apa, képzeld az iskolai színdarabban én kaptam meg a házasember szerepét.
- Akkor menj vissza fiam, és kérj egy olyan szerepet, amihez szöveg is van!