Friss autó és motor hírek

Csütörtökön lemondott a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) elnöke, döntését a szervezet elfogadta.
2019. március 19., kedd
Autóhírek.hu
A Kia fejlesztőit az első Ceed-sorozat tervezésének kezdete óta - azaz immár több mint 15 éve – foglalkoztatja a lehetőség a modellcsalád karosszériaváltozatainak bővítésére. Az elképzelések közül az elmúlt években több megvalósult, és meg is jelent a Ceed aktuális kínálatában, de a márka európai formatervezői ma is folyamatosan kutatják és tesztelik a további lehetőségeket. A kövektező nagy lépés pedig a crossover kivitel lesz, aminek bemutatóját sokan már a Genfi Autószalonra várták, és bár ott még nem leplezték le, még 2019-ben megérkezik.
2019. március 19., kedd
Autópult.hu
Kép a Szívó, de nem szívás – Kia Ceed SW 1.4 CVVT (2019) teszt című hírhez.
Nem lennék egy kompakt kombi helyében: a C-szegmens puttonyos mindeneseinek manapság annyi igényt kell kielégíteniük, hogy azt már felsorolni is fárasztó. Legyen nagy, praktikus, jól motorizált, modern, családbarát, divatos, dinamikus, elérhető – egy szóval minden. Ezek egy része persze a legtöbb négykerekűvel szemben elvárás, de egy képzeletbeli Venn-diagramon biztosan a kombik, és azon belül is a kompaktok vannak a legtöbb tulajdonságot tömörítő közös halmazban. Tudta ezt a Kia is, és ezt szem előtt tartva futott neki a vadonatúj Ceed Sportswagon (azaz SW) megalkotásának – mi pedig most alaposan megvizsgáltuk, hogy mire jutottak.
2019. március 19., kedd
Autópult.hu
Több mint 1,5 tonna, nagy, mégis apró a motorja. Oké, jól viszi, de vajon mennyire kulturált?
2019. március 19., kedd
Totalcar
A Mercedes csapatfőnöke szerint ha a Honda erőforrása a későbbi hétvégéken is úgy teljesít, mint Melbourne-ben, a Red Bull-os Max Verstappen veszélyt jelent majd a világbajnokságban.
2019. március 19., kedd
Vezess
Kép a Újragyártják az elsüllyedt Porschéket című hírhez.
A Grande America nevű hajóval úgy 2000 autó süllyedt a tenger fenekére, a Porsche állítólag újragyártja a legritkábbakat.
2019. március 19., kedd
Totalcar
2020 tavaszán mutatkozik be az 500-as új villanyváltozata, állítólag teljesen új tartalommal.
2019. március 19., kedd
Totalcar
Kép a 8 milliós autó egy belépőjegy áráért című hírhez.
A hathengeres Mustang szolid, de legális tuningot kapott és akár te is megnyerheted.
2019. március 19., kedd
Totalcar
Április 23-án jelenik meg a világ legismertebb verekedős játéka, a Mortal Kombat tizenegyedik része. A türelmetlenek már március végén kipróbálhatják a béta verziót.
2019. március 19., kedd
Vezess
A Nemzetközi Automobil Szövetség keresi a Forma-1-es szezonnyitó előtt váratlanul elhunyt versenyigazgató, Charlie Whiting utódját. Nehéz lesz pótolni a szakembert.
2019. március 19., kedd
Vezess

Oldalak

Nap képe

Napi vicc

Móricka hazajön a színjátszó szakkörből, és lelkesen meséli az apjának:
- Apa, képzeld az iskolai színdarabban én kaptam meg a házasember szerepét.
- Akkor menj vissza fiam, és kérj egy olyan szerepet, amihez szöveg is van!