Friss autó és motor hírek

Szeretnénk azt hinni, hogy a pénteken esedékes árcsökkentés nem csak egy pillanatnyi fellélegzés, hanem egy hosszantartó tendencia kezdete lesz, de sajnos erre kicsi esély mutatkozik. Mindenesetre a benzin literenkénti átlagára 4, a gázolajé pedig 2 forinttal csökken majd a munkahét utolsó napján.
2021. augusztus 4., szerda
Autópult.hu
Minden eddiginél jobb menetteljesítményeket ígér a Honda NSX Type S, a szupersportkocsi utolsó kiadása. Mindössze 350 darabot gyártanak belőle. The post Limitált szériával búcsúzik a Honda NSX first appeared on Vezess.
2021. augusztus 4., szerda
Vezess
Kuvait sivatagában bújik meg a világ legnagyobb abroncstemetője, ami a napokban újra lánga kapott. The post Maga a pokol ahogy ég a világ legnagyobb abroncstemetője first appeared on Vezess.
2021. augusztus 4., szerda
Vezess
Négy napon át égett egy Tesla akkumulátorfarm Ausztráliában, a tűz eloltásához 150 tűzoltó összehangolt munkájára volt szükség. De vajon miért volt ekkora a baj? The post Miért veszélyes, ha kigyullad a villanyautó akkumulátora? first appeared on Vezess.
2021. augusztus 4., szerda
Vezess
A 30 éves férfi felöntött a garatra, miután nem sikerült a forgalmi vizsgája. Mint kiderült, nem először ült ittasan a volán mögé... The post Bánatában berúgott a tanulóvezető, aztán autóba pattant first appeared on Vezess.
2021. augusztus 4., szerda
Vezess
Annak ellenére, hogy ebből a generációból készült három- és ötajtós verzió, valaki vásárlás helyet inkább a karosszéria átalakítást választotta. The post Érthetetlen mit műveltek ezzel a Suzuki Swifttel Kínában first appeared on Vezess.
2021. augusztus 4., szerda
Vezess
Kép a A Xiaomi is autógyártásba kezdene – rengeteg új állást hirdettek az ügy érdekében című hírhez.
Ugyan nem az autózás világából, de bizonyára sokaknak ismerős a mára már hazánkban is elismert Xiaomi név, amely főleg az okostelefonok, de más okoseszközök piacán is sokat találkozhatunk. Most pedig úgy tűnik, hogy a semmiből pár év alatt világszerte elismert márkává vált számítástechnikai cég hamarosan az autóiparba is belép, hiszen rengeteg új pozíciót hirdettek meg négyes szintű önvezető rendszerek fejlesztésének céljából, és egyes hírek szerint már autógyártókkal tárgyalnak, hogy kapacitást – és valószínűleg alapokat is – szerezzenek saját villanyautójuk elkészítéséhez.
2021. augusztus 4., szerda
Autópult.hu
Több mint 8 milliárd forintnyi EU-s támogatást használhatnak fel a fővárosi kerékpáros fejlesztésekhez 2023 közepéig. The post Nagy volumenű fejlesztés kap löketet Budapesten first appeared on Vezess.
2021. augusztus 4., szerda
Vezess
Egyre több az épülethez kapcsolódó tragikus esemény, mely megpecsételheti a sorsát. The post Örökre bezárhat New York népszerű látványossága first appeared on Vezess.
2021. augusztus 4., szerda
Vezess
Nem mondhatjuk, hogy nem magabiztos a Red Bull hollandja. The post Verstappen: Gyorsabb vagyok, mint Hamilton! first appeared on Vezess.
2021. augusztus 4., szerda
Vezess

Oldalak

Nap képe

Napi vicc

Móricka hazajön a színjátszó szakkörből, és lelkesen meséli az apjának:
- Apa, képzeld az iskolai színdarabban én kaptam meg a házasember szerepét.
- Akkor menj vissza fiam, és kérj egy olyan szerepet, amihez szöveg is van!