Friss autó és motor hírek

Kép a F1-es technikát emelnek át a Mercedes-AMG modellekbe, tisztul a kép a C 63-mal kapcsolatban is című hírhez.
Közúton bő ezer kilométer választja el egymástól az angliai Brackley-t és a németországi Affalterbachot. A szigetországban található a Mercedes-AMG F1 Team székhelye, a baden-württembergi kisváros pedig a Mercedes-AMG központja. A két cég a távolságot leküzdve szorosabbra fűzi a kapcsolatát, és új szintre emelik a kilenc éve tartó partneri viszonyt.
2021. március 2., kedd
Autópult.hu
Egyre több ország követeli meg a kamionsofőröktől a negatív PCR-tesztet a belépéshez. Kiderült, hogy itthon fogják-e tömegesen tesztelni a külföldre tartó hivatásos gépkocsivezetőket. The post Kiderült, lesz-e ingyenes teszt a teherautó-sofőröknek first appeared on Vezess.
2021. március 2., kedd
Vezess
Kép a Már autót is kínál a Lidl című hírhez.
A nálunk is jól ismert kiskereskedelmi lánc kedvező lízing-konstrukcióban kínál viszonylag olcsó autókat Németországban.
2021. március 2., kedd
Totalcar
Igyekszünk benézni a döbbenetes számok háta mögé, és értelmet keresni a hájpban.
2021. március 2., kedd
Totalcar
Nincs belső égésű motorja, nem kapható márkakereskedésben, és még bőrkárpitozást sem rendelhetsz hozzá. A Volvo C40-et videókon keresztül mutatjuk be. The post Videókon ismerkedhetsz a Volvo jövőjének első követével first appeared on Vezess.
2021. március 2., kedd
Vezess
Végre újra van kupéja a Volvónak, még ha ötajtós és emelt hasú is. A Volvo C40 Recharge gyártása ősztől kezdődik, a premierhez kapcsolódóan pedig új elektromos és értékesítési stratégiáját is vázolta a Volvo. The post Csak az interneten lesz megvehető a Volvo új terepkupéja first appeared on Vezess.
2021. március 2., kedd
Vezess
Kép a Volvo C40: ismerős villanyautó, erős ígéretek című hírhez.
A Volvo új jövőképe radikálisabb, mint bárki sejtette: 2030-tól már csak villanyautókat gyártanak, és interneten kereskednek.
2021. március 2., kedd
Totalcar
Lehullt a lepel az Alpine első Forma-1-es versenygépéről, az A521-ről. The post Ezzel az autóval tér vissza Alonso a Forma-1-be first appeared on Vezess.
2021. március 2., kedd
Vezess
A hazai közútkezelő most bemutatja, hogyan kell szakszerűen eltüntetni egy kátyút. Videót is készítettek róla, hogy lássuk, milyen profi csapattal dolgoznak. The post Így tűnik el egy kátyú, ha azt a Magyar Közút kezelésbe veszi first appeared on Vezess.
2021. március 2., kedd
Vezess
A hibridek karbantartásáról szóló videónkban a nagy fordulatszámot neveztük meg halálos méregként. És mi van a terheléssel? - kérdezi olvasónk.
2021. március 2., kedd
Totalcar

Oldalak

Nap képe

Napi vicc

Móricka hazajön a színjátszó szakkörből, és lelkesen meséli az apjának:
- Apa, képzeld az iskolai színdarabban én kaptam meg a házasember szerepét.
- Akkor menj vissza fiam, és kérj egy olyan szerepet, amihez szöveg is van!